Kallskänka

Antal platser:
Yrkesbenämning: Kallskänka
Publicerad: 2019-01-10
Sista ansökningsdag: 2019-02-10

Till vårt fina kök i Solna söker vi nu en vass kallskänka till som brinner för vällagad, modern och hållbar mat. Lunchrestaurangen utgör en central trivselpunkt där spontana möten, affärsluncher och skönt häng äger rum. Arbetsbeskrivning Du kommer att ingå i ett drivet team som jobbar nära köks- och restaurangchefen. Ditt huvudsakliga arbetsområde blir att ansvara för kallköket men även kunna hoppa in i varmköket vid behov. Du vill laga fantastiskt god mat till våra gäster där du med stor noggrannhet kreerar livfulla rätter. Du skapar och tillagar menyer till utefter säsong och känner kärleken till råvaran. Du brinner för att ge fin service till våra gäster och känner att du kan stötta upp i verksamheten där så behövs. Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad kallskänka/kock och har dokumenterad erfarenhet från restaurang. Du ska ha en god känsla och ett brinnande intresse för matlagning. Du är driven, ansvarstagande, serviceinriktad och lyhörd för gästernas behov. Vi sätter kvaliteten i främsta rummet och värdesätter öppenhet, tillit, framgång genom lagarbete. Fraiche Catering är en rökfri arbetsplats. Känner du att beskrivningen passar in på dig är du välkommen att maila din ansökan, märk med "Kallskänka Solna" i ämnesraden. Vid frågor kontakta kökschef Patrik Andersson 070-987 42 00 eller Platschef Caroline Carlsson 070-977 42 00.

Kontaktperson

Patrik Andersson 070-9874200

Information om jobbet

Arbetstid & varaktighet
  • Heltid
  • Tillsvidare
  • Vanlig anställning, upphör:2019-02-10
Lön
  • Fast månads- vecko- eller timlön
Postadess
  • Region TÄBY
  • 18766 Antennvägen 6
Besök hemsida
  • Obs: Intervju sker löpande