Lediga jobb Uppsala

Många känner till Uppsala på grund av dess rika studentliv. Uppsala dock har mer att erbjuda än utbildning och forskning. Staden kantas av historia och arkitektur. Uppsala är en utmärkt plats att både bosätta sig och arbeta i. För den som föredrar närheten in till de större städerna erbjuder Uppsala goda kommunikationsförbindelser till exempelvis Stockholm och Gävle, men även boende och lediga jobb i Uppsala finns absolut att hitta.

Sevärdheter i Uppsala

Precis som Uppsala har ett rikt studentliv är även sevärdheterna i staden många. För dig som gillar arkitektur finns både Fyrisån, Domkyrkan och slottet att besöka. Dessa platser bjuder på intressant historia och det finns massor att upptäcka och lära. För den sportintresserade är Uppsala väldigt stolta över sin stora bandyförening. Stadens och Sveriges mest besökta idrottsarena är Fyrishov i Uppsala och där har det vunnits många tävlingar i bland annat bandy.

Uppsala universitet

Nordens äldsta universitet ligger beläget i staden och Uppsala universitet har cirka 30 000 aktiva studenter. Det är ett väletablerat och framgångsrikt universitet som ägnar mycket tid åt bland annat biomedicinsk forskning. Strax under 4000 lärare i olika kategorier arbetar på skolan. Kanske funderar du på att utbilda dig till just lärare eller kanske redan är färdigutbildad lärare, då finns många attraktiva lediga jobb i Uppsala stad att söka.

Fördelarna med att söka lediga jobb i Uppsala

Det finns många anledningar varför du bör välja att söka bland lediga jobb i Uppsala framför andra städer i Sverige. Uppsala är en stad där du aldrig kommer att känna dig ensam. Gillar du dessutom liv och rörelse kombinerat med friluftsliv är detta den perfekta staden för dig. Möjligheterna att ägna både tid och arbete åt bland annat paddling, vandring eller cykling är oerhört populärt. Det kommer då och då ut nya jobb inom dessa kategorier och kan passa dig som lever ett aktivt liv. En annan fördel med Uppsala är dess goda kommunikationsmöjligheter och förbindelser till näraliggande städer. Pendeltrafiken är effektiv och det går ständigt trafik mellan Uppsala och exempelvis Stockholm. För den som hellre pendlar med bil till och från jobbet går detta givetvis också bra. Genom att välja motorvägen som går genom staden blir det både en snabb och effektiv pendling.

Aktuella jobb Uppsala

Så hur hittar du då bland lediga jobb i Uppsala? Vi på JobBuddy vill göra det enkelt för dig och erbjuder ett stort och varierat utbud av jobb på vår hemsida. Det är du som sätter kraven och vi bidrar med utbudet. Tillsammans hoppas vi att du ska hitta ett ledigt jobb i Uppsala oavsett arbetskategori. Det kan gälla extrajobb, sommarjobb i Uppsala men även deltidstjänster eller en heltidstjänst. Valet är helt upp till dig!